Reforma verejnej správy v Nemecku - Banner, Gerhard
Realizácia reformy verejnej správy na príklade spolkovej krajiny Porýnie-Falcko. Vznik a charakter zväzových obcí. Úlohy zväzovej obce. Štruktúra komunálnej samosprávy v Porýní-Falcku. Spolupráca medzi zväzovou obcou a miestnymi obcami. Komunálny systém financovania.