Cenová politika medzinárodne úspešných podnikov
Cenová politika medzinárodne úspešných podnikov. Faktory vplyvu medzinárodnej cenovej politiky. Centrálne a decentrálne riadená cenová politika. Možnosti voľby v cenovej politike. Pružná cenová politika. Rigídna cenová politika. Dynamická cenová politika. Praktická prevodová cenová politika.