Rajo sa chce stať tohto roku najväčším slovenským spracovateľom mlieka - Janků, Jana
Hospodárenie mliekárne Rajo, a.s. Bratislava za r. 1999. Výška dosiahnutého zisku. Porovnanie s r. 1998. Zvrat vo finančnej a hospodárskej situácii firmy. Rozšírenie aktivít firmy na zahraničných trhoch. Investície firmy, odberatelia. Majoritný majiteľ Raja. Vybrané ukazovatele spoločnosti Rajo.