Taiwan by mal v roku 2000 dosiahnuť 6,54-percentný rast
Neočakávane dynamický rast HDP Tchaj-wanu koncom roka 1999. Nárast objemu exportu. Projekty tchaj-wanskej vlády na podporu a udržanie konjunktúry. Ďalšie ekonomické ukazovatele krajiny. Vývoj HDP a inflácie v roku 1999 s prognózou na rok 2000.