Neisté skutočnosti a udalosti, ktoré nastali po dni, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje - Juríková, Renáta
Od 1. januára 1999 nadobudlo účinnosť opatrenie MF SR č. 3098/1998-KM, ktorým sa mení a dopĺňa opatrenie MF SR č. 65/277/1993, ktorým sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov. V opatrení sa uvádza nový pojem - neisté skutočnosti a udalosti, ktoré nastali po dni, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje. V súvislosti s vykazovaním vplyvu neistých neistých skutočností a udalostí sú uvedené ilustračné príklady.