Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva - Vanko, Jozef
Právne normy upravujúce účtovníctvo a účtovnú závierku v jednoduchom účtovníctve za rok 1999. Prípravné práce pred uzatvorením jednoduchého účtovníctva. Inventarizácia v podmienkach zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve. Vzory jednotlivých formulárov. Zúčtovanie inventarizačných rozdielov. Uzatvorenie peňažného denníka. Výkaz o príjmoch a výdavkoch. Výkaz o majetku a záväzkoch.