Human Resources Management Issues in Foreign-affiliated Firms in Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Výsledky dotazníkového prieskumu z roku 1999 v najväčších firmách so zahraničnou účasťou, so zameraním na riadenie ľudských zdrojov. Tri časti výskumu: 1. získanie základných informácií o firmách z pohľadu riadenia ľudských zdrojov, 2. základné oblasti riadenia ľudských zdrojov, 3. nové metódy v oblasti riadenia ľudských zdrojov.