V očakávaní vyšších príjmov a dôvery občanov - Krištofičová, Dagmar
Doplnkové dôchodkové poisťovne bilancujú a uvažujú o prijímaní dlhopisov a prevzatí záväzkov FNM SR. Systém penzijných fondov na Slovensku.