Možnosti a hranice realizácie vládneho programu Slovenskej republiky v podmienkach informačnej nezreteľnosti a finančnej nerovnováhy hospodárstva - Laščiak, Adam
Zmena hospodárskej politiky koncom roka 1998 z expanzívnej na reštrikčnú. Vytvorenie stabilného hospodárstva - cieľ novej hospodárskej politiky. Získanie vonkajších zdrojov na financovanie ekonomického rastu. Námety na koordináciu činnosti a zmien v inštitucionálnej sfére - vychádzajú z nevyhnutnosti zladiť politiku a odbornosť.