Evropský spotřebitel a euromarketing: mýtus nebo realita? - Boučková, Jana
Rozdiely a podobnosť európskych spotrebiteľov v rámci EÚ. Výskumy nákupných zvyklostí v EÚ. Väzba medzi európskou kultúrou a marketingom. Marketingové stratégie. Výrobková politika. Rozvoj európskych značiek. Zosúladenie predpisov. Reklamné kampane v EÚ.