Franchising jako metoda umožňující zefektivnění podnikatelského konceptu - Turnerová, Lenka
Franchising ako obchodná metóda. Metóda priameho a nepriameho franchisingu. Rôzne kategórie franchisingu zahŕňajú všetky úrovne reťazca od výrobcu až po zákazníka. Franchising: nástroj marketingu, prostriedok expanzie, nástroj financovania, pomáha pri riešení personálnych problémov. Franchising a diverzifikácia. Podmienky pre franchising v ČR.