Miera platobnej neschopnosti v západnej Európe klesá - Janoška, Juraj
Pokles platobnej neschopnosti firiem v krajinách európskej pätnástky. Krajiny, ktoré zaznamenali najpriaznivejší vývoj v poklese insolventnosti. Koncentrácia platobnej neschopnosti hlavne na malé podniky. Rizikové odvetvia. Vývoj platobnej neschopnosti v západnej Európe.