Koncepcia globalizácie trhov - doporučenia pre marketingové stratégie - Lesáková, Dagmar, 1949-
Problematika štandardizácie a adaptácie. Hybné sily procesu globalizácie. Marketingová stratégia a globalizácia. Tvorba vhodnej marketingovej stratégie.