Kapitálová arbitráž a kapitálová přiměřenost - Klobásová, Jindra
Tri typy kapitálovej arbitráže: vyberanie čerešničiek (Cherry-picking), sekuritizácia, kreditné deriváty alebo presun medzi bankovým a obchodným portfóliom. Rozsah kapitálovej arbitráže. Regulácia kapitálovej arbitráže.