Martincová, M.: Teoretické problémy makroekonomickej rovnováhy. Bratislava, Ekonóm 1999 s. 149 - Sadák, Peter
Recenzia na monografiu M. Martincovej: Teoretické problémy makroekonomickej rovnováhy. Kniha obsahuje spracované teoretické poznatky o problematike rovnováhy ekonomického systému z pohľadu viacerých teoretických škôl. Vysvetľujúcim spôsobom podáva základný pojmový aparát. Ťažisko je v objasňovaní pojmu rovnováha ako vlastnosti každého mnohoprvkového systému a v objasnení rovnováhy z aspektu metodického, teoretického a normatívneho.