Od 1. januára 2000 zmena v zákone o dlhopisoch - Kohút, Jozef
Novela zákona o dlhopisoch s účinnosťou od 1.1.2000. Zmeny oproti predchádzajúcemu stavu. Prehľad ustanovení k zákonu č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch. Úplné znenie zákona č. 530/1999 Zb. o dlhopisoch v znení neskorších zákonov a zákona č. 361/1999 Z.z. Citácia odkazov a poznámok po čiarou k zákonu o dlhopisoch.