Získavanie kapitálu prostredníctvom emisie podnikových obligácií - Pogorielov, Róbert
Využívanie obligácií v podniku: za účelom získavania dlhodobých finančných zdrojov a ako možnosti zhodnotenia voľných finančných zdrojov prostredníctvom investícií do obligácií. Výhody a nevýhody obligácií v porovnaní s bankovými úvermi. Situácia v oblasti vydávania podnikových obligácií. Charakteristika trhu podnikových obligácií v EÚ. Proces vydávania podnikových obligácií. Ručenie v procese emisií obligácií. Problémové oblasti ručenia za obligácie.