Príklady na určovanie hodnoty niektorých typov obligácií v závislosti od výšky výnosu - Pogorielov, Róbert
Určenie hodnoty obligácií ako základ pre stanovenie cien na kapitálových trhoch. Určenie hodnoty obligácie s fixným výnosom. Určenie hodnoty obligácie s pohyblivým výnosom. Určenie hodnoty kombinovanej obligácie. Príklady a ich riešenie.