Vývoz do Spojených Arabských Emirátů - Straka, Miloš
Spojené Arabské Emiráty - najväčší obchodný partner ČR spomedzi arabských krajín. História obchodného partnerstva Česka a SAE. Vývoz ČR do SAE a jeho perspektívy. Tabuľka tovarov vyvážaných do Spojených Arabských Emirátov.