Príklad prevodu účtovného hospodárskeho výsledku na daňový základ, výpočet splatnej dane podľa činnosti ... - Vanko, Jozef
Príklad prevodu účtovného hospodárskeho výsledku na daňový základ, výpočet splatnej dane podľa činnosti a vyhotovenie daňového priznania právnických osôb za rok 1999. Hospodársky výsledok. Štruktúra výpočtu dane z príjmov podľa činnosti. Príklad uplatnenia odpočtu straty. Výpočet splatnej dane podľa činnosti a jej zápis v účtovníctve. Priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1999.