Daňové problémy pri zabezpečovacom prevode vlastníckeho práva - Fehér, Július
Zabezpečenie záväzkov v obchodných vzťahoch inštitútom zabezpečovacieho prevodu práva dlžníka v prospech veriteľa podľa ustanovenia Občianskeho zákonníka. Osobitná úprava daňových pravidiel pre prípady zabezpečovacích prevodov vlastníckeho práva veci. Daňové dôsledky z hľadiska zákona o daniach z príjmov. Zabezpečovací prevod vlastníckeho práva z hľadiska DPH. Zabezpečovací prevod vlastníctva a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností.