Zmeny účtovej osnovy
Zmeny účtovania pre podnikateľov, ktorým vzniká povinnosť účtovať v sústave podvojného účtovníctva. Zmeny vyplývajúce z Opatrenia MF SR, ktoré nadobudlo účinnosť od 1.1.2000. Zrušenie účtu 392 - Oceňovacie rozdiely z postúpených pohľadávok. Zmena v spôsobe účtovania investičných dotácií. Upresnenie definície škody. Umena vo výšk ocenenia nehmotného a hmotného investičného majetku. Zostatok účtu 371 - Odložená daňová pohľadávky alebo záväzok. Zrážková daň ako preddavok. Jednorazové rozpustenie opravnej položky k nadobudnutému majetku.