Japonsko - Hendrych, Josef
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Japonska. Obchodné vzťahy medzi Japonskom a Československom. Priame zahraničné investície japonského kapitálu v Českej republike. Vzájomný obchod Česko a Japonsko. Perspektívne trhové sektory a komodity.