Marketingová komunikácia banky - Kita, Jaroslav
Pokračovanie príspevku z č. 2/2000. Realizácia marketingovej komunikácie. Integrácia personálu do vybranej politiky komunikácie. Kontrola návratnosti prostriedkov vynaložených na komunikáciu. Možnosti rozširovania komunikácie bánk - priamy marketing.