Kandidátské státy EU: Maďarsko - Lukáš, Zdeněk
Významné úspechy Maďarska v priebehu 90. rokov pri realizácii inštitucionálnych e ekonomických reforiem. Základné ekonomické ukazovatele Maďarska. Plnenie politických a ekonomických kritérií pre vstup do Európskej únie.