VÚB vďaka masívnej pomoci štátu opúšťa červené čísla - Kovalčík, Ján
Zmena v hospodárení Všeobecnej úverovej banky (VÚB), a.s. Bratislava na začiatku roku 2000 - výrazná pomoc štátu. Príprava VÚB na vstup strategického investora. Kapitálová primeranosť dosiahla 9 percent. Úvery a vklady klientov VÚB. Hypotekárne úvery.