Zážitek a dobrodružství jako základ spokojenosti zákazníka s produktem cestovního ruchu - Kotíková, Halina
Pod pojmom produkt cestovného ruchu sú zahrnuté všetky nemateriálne zložky ku ktorým patrí zážitok a dobrodužstvo, ktoré sú jedným z faktorov určujúcich spokojnosť zákazníka. Dokumentovanie aplikácie Maslowovej teórie potrieb na cestovný ruch. Pyramída potrieb podľa Maslowa, ku ktorým sú priradené i jednotlivé zložky ponuky cestovného ruchu. Atribúty, ktoré vymedzujú zážitok. Charakteristické znaky dobrodužstva ako súčasti produktu cestovného ruchu.