Komentár k zákonu o správe daní a poplatkov - Pastierik, Vladimír
Komentár k zákonu SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona č.367/1999 Z.z. Zákon upravuje správu daní, ktoré sú príjmom štátneho rozpočtu alebo rozpočtu obce, vykonávanú daňovými úradmi a obcami.