Realita ďalších dní - Tomčík, Peter
Prognózované prejavy globalizácie na slovenskom maloobchodnom trhu a najmä na trhu rýchloobrátkového tovaru. Očakávaný vývoj v slovenskom maloobchode po nástupe zahraničných operátorov smerom k nižším cenám. Rozšíri sa priestor pre virtuálne obchodné domy.