Pozmenené gény - Tytykalová, Halka
Na trhu máme prvú generáciu geneticky modifikovaných potravín. Argumenty za a proti geneticky upravovaným potravinám. Postoje Európy. Podiel krajín na plochách s geneticky modifikovanými plodinami. Príprava právneho predpisu , ktorý bude zavádzať povinné označovanie geneticky modifikovaných potravín na Slovensku.