Ďalšie smerovanie poisťovníctva - Onuferová, Marianna
Príprava koncepcie rozvoja poistného trhu na Slovensku. Rozdiely v doterajšej právnej úprave a v pripravovanej koncepcie. Demonopolizácia zákonného poistenia. Vývoj počtu poisťovní pôsobiacich na Slovensku. Podiel životného a neživotného poistenia na trhu podľa predpísaného poistného. Podiel predpísaného poistného na hrubom domácom produkte.