Paušálna daň - Bajza, Eduard
Koho a ktorých činností sa paušálna daň týka. Podmienky, ktoré musí spĺňať daňovník u činností, ktorých sa paušálna daň týka. Podmienky predchádzajúceho a bežného zdaňovacieho obdobia. Paušálna daň a evidencia. Evidencia príjmov. Evidencia pohľadávok a záväzkov. Daňové priznanie a platenie dane. Sadzba paušálnej dane. Úľava na paušálnej dani.