Na úspechu MOL Rt. má podiel hlavne triezva privatizácia program regionálnej spolupráce na spoločných cieľoch prináša výsledky - Kopřiva, Juraj, ml
História a vývoj maďarského ropného a plynárenského koncernu MOL (Magyar Olaj és Gazipari Rt.). Privatizácia MOL. Regionálna spolupráca v rámci stredo a východoeurópskeho regiónu na základe fúzií. MOL chce po akvizícii Slovnaftu získať aj chorvátsku rafinériu INA. Plány a investície MOL na najbližšie obdobie. Bilancia za rok 1998 a 1999.