Spôsoby zdanenia autorských honorárov - Jánoš, Daniel
Autorský zákon č. 383/1997 Z.z. upravuje právne vzťahy, ktoré vznikajú v spojitosti s vytvorením, použitím, uplatnením a šírením autorských diel z oblasti vedy, literatúry a umenia. Vo svoje právnej úprave zahŕňa aj úpravu práv výkonných umelcov, výrobcov zvukových záznamov, výrobcov zvukovo-obrazových záznamov, rozhlasových a televíznych vysielateľov. Členenie autorských práv. Podoby daňového režimu zdaňovania autorských honorárov. Praktické príklady.