Analýza štruktúry miezd zamestnancov v SR podľa hlavných tried - Šutorová, Daniela
Výberové štatistické zisťovanie ŠÚ SR o štruktúre miezd zamestnancov v SR za rok 1998. Priemerné hrubé mesačné mzdy za rok 1998 podľa hlavných tried zamestnaní a pohlavia. Štruktúra priemernej mzdy.