Celková charakteristika vývoja hospodárstva SR v uplynulom roku - Okáli, Ivan
Základné makroekonomické ukazovatele a vývoj Slovenskej republiky v rokoch 1993-1999. Vývoj produkcie, produktivity práce, hrubého domáceho produktu, miezd atď. Úloha dopytu a štruktúra použitia HDP v hospodárskom raste. Cenový vývoj. Vývoj na trhu práce. Základné ukazovatele vývoja zahraničného obchodu.