Úvery sú a budú lacnejšie, ale pre tých, ktorí sa nespoliehajú výlučne na ne - Kovalčík, Ján
Stabilizácia makroekonomiky sa musí premietnuť aj do mikrosféry. Podkapitalizované spoločnosti sa musia zachrániť iba kapitálovým posilnením a zásadnou zmenou doterajšieho správania a nie braním úverov. Slovensku chýba kapitál, môžu pomôcť zahraničné investície. Nevyhnutnosť sťahovania likvidity. Rast tlaku na oživenie úverovania. Diskusie o redukcii funkcií štátu.