Vedenia verejnoprávnych médií chcú preniesť oddlženie na štát - Žiačiková, Barbora
Pohľadávky Slovenských telekomunikácií (ST), a.s. Bratislava voči verejným médiám by mala riešiť vláda. Oddlženie STV a SRo by mala vláda presunúť na Ministerstvo financií. Potreba novelizácie v legislatíve. Odblokované financovanie. Koncesionárske poplatky.