Slovenský odevný a textilný priemysel prežíva ťažké časy - Hrúz, Juraj
Rok 2000 bude pre slovenský odevný a textilný priemysel ťažší ako predchádzajúce roky. Podnikateľská sféra je finančne slabá. Investície sú na úrovni riešenia havarijných situácií. Odevný a textilný priemysel naliehavo potrebuje pomoc v novokoncipovanej priemyselnej politike. Pokles predaja odevného a textilného tovaru. Najväčšie tržby z predaja má spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. Bratislava. Úspešné firmy v odevnom a textilnom priemysle.