Aj neúspešný rok 1999 donútil potravinársky koncern Coca-Cola meniť stratégiu - Janků, Jana
Hospodárenie spoločnosti Coca-Cola Company so sídlom v americkej Atlante v roku 1999. Obrat, zisk, tržby, rentabilita kapitálu spoločnosti. Zhoršenie výsledkov spoločnosti oproti predchádzajúcim rokom. Potreba odklonu od centralizácie. Počet zamestnancov spoločnosti. Novú filozofiu spoločnosti cítiť aj na Slovensku.