Skúmanie výkonnosti manažmentu malých a stredných slovenských firiem pomocou EFQM modelu - Zgodavová, Kristína
Prezentácia poznatkov z identifikácie, analýzy a hodnotenia výkonnosti manažmentu v tridsiatich malých a stredných firmách na Slovensku. Hodnotenie firiem podľa kritérií EFQM modelu. Model výkonnosti manažmentu. Vplyv vedenia firmy na výsledky. Analýza výkonnosti manažmentu.