Trend Top 2000 v cestovaní
Ročenka Trendu 18/2000. Cestovný ruch vo svete. Cestovný ruch na Slovensku. Rebríčky cestovných kancelárií. Dovolenkové pobyty. Reštaurácie, hotely. Agroturistika. Letecká doprava. Dovolenka v zahraničí. Cestovné poistenie v slovenských poisťovniach.