Bohatstvo Kazachstanu je príležitosťou nielen pre Naftu Gbely Trans-Caspian Pipeline spojí najbohatšie ropné oblasti podmorskou líniou s prístavom Baku - Holčík, Ján
Údaje o demografii Kazachstanu. Prírodné bohatstvo, stav hospodárstva a príležitosti pre zahraničných investorov. Daňový systém v Kazachstane. Súčasný projekt ropovodu Trans-Caspian Pipeline, spájajúceho západný Kazachstan s azerbajdžanským Baku. Štátne inštitúcie zastrešujúce projekt. Investície a podiely Nafty Gbely na kazašských vrtoch. Záujem Nafty Gbely o participáciu na budovaní ropovodu. Možnosti uplatnenia slovenských výrobkov ako aj odborníkov v Kazachstane.