Mládežníckym organizáciám sa ušlo takmer 60 mil. Sk - Reiselová, Eva
Prostriedky na mládež v tohtoročnom rozpočte ministerstva školstva výrazne narástli. Partnerom rezortu je Rada mládeže Slovenska (RMS). Finančné prostriedky sa prideľujú na základe presných kritérií. Rozdelenie finančných prostriedkov pre mládež - dva hlavné prúdy. Problém definície pojmu mládež.