Rozvoj cestovného ruchu na miestnej a regionálnej úrovni v Slovenskej republike - Patúš, Peter
Problémy rozvoja cestovného ruchu na miestnej a regionálnej úrovni z hľadiska účastníkov a podnikateľských subjektov cestovného ruchu. Základné stratégie rozvoja cestovného ruchu - spolupráca a integrácia.