Reglementované živnosti a odborné spôsobilosti - Karel, Pavol
Popis reglementovaných živností a odborných spôsobilostí, ktoré je potrebné preukázať pred vydaním dokladov o živnostenskom oprávnení. Remeselné živnosti. Viazané živnosti. Koncesované živnosti. Preukazovanie odbornej spôsobilosti, získanej na zahraničných stredných a vysokých školách. Prílohy zákona č. 455/1991 Zb. živnostenský zákon, v znení neskorších zákonov