A. Dupaľ: Výroba je základom reprodukčného procesu trendy v manažmente výroby na Slovensku a Corporate Governance - Móricová, Eva
Výťah z prednášky Andreja Dupaľa, vedúceho Katedry manažmentu výroby a logistiky Ekonomickej univerzity na seminári organizovanom Centrom pre hospodársky rozvoj. Úlohy rozvoja výroby v súčasnom podnikaní. Podnikateľská orientácia manažmentu výroby. Súčasné aspekty stratégie rozvoja výroby na Slovensku.