Negociačné pozície SR na rokovaniach s Európskou úniou
Negociačné pozície SR na rokovaniach s EÚ v oblasti malého a stredného podnikania, hospodárskej súťaže a vedy a výskumu, ich legislatívne a bezpečnostné východiská.