Podpora významných zahraničných investorov zákonný nárok na 10-ročné daňové prázdniny - Kollárová, Zuzana
Vláda schválila Opatrenia na podporu významných zahraničných investícií. Vývoj priamych zahraničných investícií na Slovensku od roku 1994. Definícia významného zahraničného investora podľa novely zákona č. 175/1999 o niektorých opatreniach týkajúcich sa prípravy významných zahraničných investícií. Príspevok na novovytvorené pracovné miesto. Daňové zvýhodnenia pre nových i expandujúcich investorov. Vytváranie priemyselných zón.