Zásilky pod stálou kontrolou DHL zajišťuje expresní přepravu do všech kontinentů
Predstavenie spoločnosti DHL Worldwide Express a DHL Česká republika. Služby DHL, možnosť objednania služieb, priebeh doručovania, priechod informácií o zásielkách celosvetovou dátovou sieťou DHL, prístup k informáciám o zásielkach.